Permanente bijscholing

De permanente bijscholing maakt deel uit van de verplichte jaarlijkse verlenging van uw Cerga-label. De bijscholing is in uw belang, want zo blijft u op de hoogte van de normen en reglementen, en van de nieuwste technologieën. Dat maakt van de bijscholing ook één van de grote voordelen van het kwaliteitslabel, voor u en uw klanten.

Bijscholing in 2020

Op 17 september 2019 werd de 2de uitgave van de normen NBN B 61-001 "Verwarmingssystemen in gebouwen - Ontwerp van stookafdelingen - Totaal nominaal vermogen groter dan of gelijk aan 70 kW" en NBN B 61-002 "Verwarmingssystemen in gebouwen - Ontwerp van stookafdelingen - Totaal nominaal vermogen kleiner dan 70 kW" gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Omdat elke professionele gasinstallateur absoluut op de hoogte moet zijn van deze normatieve wijzigingen, organiseert Cerga een bijscholing van 8 uur. Elke technisch verantwoordelijke van Cerga-installatiebedrijven moet deze bijscholing volgen tussen 27 januari en 30 april 2020.

OPGELET: Door de coronamaatregelen is de deadline voor het volgen van deze bijscholing uitgesteld naar 21 juni 2020.

De kostprijs van deze opleiding bedraagt 130 € voor medewerkers van Cerga-installatiebedrijven en 195 € voor medewerkers van niet door Cerga erkende bedrijven. Op de kalender op deze website vindt u een actueel overzicht van de geplande opleidingssessies.

OPGELET: deze bijscholing kan ook online via een webinar gevolgd worden.

Na afloop van de opleiding ontvangt elke deelnemer zijn certificaat van bijscholing.